MASTERCLASS 'PLAN B'

(INTERNATIONALISATIE & FLAG THEORY)

Ontdek de beste manier om jezelf te beschermen tegen macro-economische shifts én de grootste opportuniteit om een financieel vrije en internationale(re) levensstijl op te zetten.

 

Hieronder vind je een korte video (10min.) die ik recent maakte als introductie rond het concept van internationalisatie (en Flag Theory). 

 

Voor wie is deze masterclass...

Voor vrijheidszoekers die een droom in het buitenland hebben, meer financiële vrijheid willen ervaren en/of een 'plan B' willen leren opzetten. 

Of je nu permanent België of Nederland wil verlaten, meer tijd in het buitenland wil doorbrengen, hier wil blijven maar toch voorbereid wil zijn of zelfs al vertrokken bent... 

Voor de eerste keer ooit, toon ik je hoe ik zelf internationalisatie exact inzet om het leven van mijn dromen te kunnen leiden, meer geld dan ooit tevoren te verdienen en ondertussen de wereld rond te reizen. Je ontdekt de belangrijkste theorie en actualiteit rond deze concepten en ik toon je aan de hand van praktische tips en voorbeelden hoe jij voor jezelf een 'Freedom Structure' kan gaan creëeren. 

De realiteit is dat...

Vrijheid ervaren in het Westen moeilijk(er) zal worden...

 

Onze samenleving gaat momenteel door wellicht de grootste organisatorische shift sinds eeuwen, misschien zelfs duizenden jaren. 

Nog nooit kwamen er in onze levens zoveel verschillende cyclussen en nieuwe technologieën samen.

Als mens begeven we ons middenin de transitie naar een compleet nieuwe wereld met grote verandering op macro-economisch en geopolitiek vlak.

Deze shift creëert heel wat bedreigingen omdat een oude machtsstructuur koppig de touwtjes in handen wil houden en de geschiedenis leert ons dat daar altijd één groep het grote slachtoffer van is: de gewone man/vrouw...

Het is mijn mening dat binnen het systeem zelf geen oplossingen zullen gevonden worden en dat daarom de situatie enkel nog zal verslechteren.

Het gevolg is meer belastingen, minder privacy, meer overheid en uiteindelijk dus steeds minder vrijheid voor het individu op elk mogelijk gebied.  

Tegelijkertijd schept deze transitie ook enorme kansen voor zij die bereid zijn zich aan deze nieuwe realiteit aan te passen...

 

En het is via internationalisatie dat je maximaal op deze shifts in menselijke organisatie kan inzetten. 

Onbekend is onbemind...

'Is internationalisatie niet allemaal heel complex...?'

Het is heel logisch dat je de bomen door het bos niet ziet wanneer je begint aan het vraagstuk hoe internationalisatie (& Flag Theory) voor jouw specifieke situatie iets zou kunnen betekenen.

Meestal zijn de eerste reacties: 

  • Dit is enkel weggelegd voor rijke mensen
  • Je moet een financieel of juridische opleiding hebben genoten om dit te begrijpen
  • Het is illegaal
  • Etc., etc.

Niks is echter minder waar, dankzij de digitalisatie en globalisatie was het nog nooit zo toegankelijk om internationalisatie (& flag theory) te gaan toepassen op je eigen leven. Het enige 'moeilijke' aan dit verhaal is dat het een compleet nieuwe kijk op verschillende zaken vereist dewelke ons uiteraard niet geleerd worden binnen het klassieke onderwijs. We zijn namelijk geconditioneerd om mee te draaien in een systeem dat zich voedt op onze energie...

 

Maar wat als ik je vertel dat internationalisatie niet noodzakelijk complex is om te begrijpen, dat het ook niet heel veel geld hoeft te kosten om dit voor jezelf op te zetten, dat je je kan laten bijstaan door betrouwbare experts op dit vlak en vooral dat de return on investment van een goede internationale structuur zich makkelijk binnen het jaar terugverdient en zelfs mogelijks honderden keren de investering opbrengt op langere termijn?   

Het was nog nooit zo makkelijk als vandaag om een internationale structuur op te zetten en zo een financieel vrije levensstijl te creëren...

Mijn missie...

Jou helpen ontsnappen uit de matrix/rat-race met behulp van 'flag theory' in je eigen leven.

 

Zodat jij minder tot geen belastingen moet betalen, je vermogen goed beschermt en geïnvesteerd is en je van je maximale bewegingsvrijheid kan gaan genieten. 

Ik heb dit allemaal voor mezelf opgezet, een uniek framework voor een financieel vrije en internationale levensstijl gecreëerd en daar ondertussen al honderden mensen mee geholpen om dit te implementeren in hun eigen leven.

In een tijd waar onze vrijheid nog nooit zo hard onder aanval lag, gebruikt de slimme vrijheidsdenker deze transitie in eigen voordeel. Het is mijn missie jou daarin te helpen, zodat je maximale vrijheid kan gaan ervaren in je eigen leven.

Het doel van deze masterclass...

Dit zijn de 3 intenties die ik heb voor jou:

 

  1. Je hebt een goed inzicht in wat internationalisatie (& Flag Theory) precies is en waarom het essentieel is om in de toekomst nog vrijheid te kunnen ervaren.   
  2. Welke concrete mogelijkheden er zijn omtrent internationalisatie voor jouw specifieke situatie.    
  3. De tools en handvaten om hier zelf mee aan de slag te gaan na de masterclass.

Mijn doel is om je bewust te maken van de bedreigingen én opportuniteiten in deze transitie naar een nieuwe wereld en waarom internationalisatie hier voor jou een cruciale rol in kan gaan spelen.

Een nieuwe wereld...

Flag Theory is vandaag de beste én snelste manier naar een financieel vrije(re) levensstijl in een snel veranderende wereld.

OUD

 

 Onderhevig aan de grillen van één overheid

❌ Al je vermogen bij één bank


❌ Beleggen bij de bank of via 'adviseurs'


❌ 
1 paspoort, 1 woonplaats, 1 job, 1 bedrijf, etc

❌ Al je data bij Big Tech


❌ Torenhoge belastingen betalen


❌ Mee ten val met het Westen

 

NIEUW

 

✅ 'Go where you are treated best'
 
✅ Slim globaal gediversifieerd


✅ Zelf geïnformeerd en verantwoord beleggen


✅ Meerdere paspoorten, internationale levensstijl, meerdere inkomstenstromen

 
✅  Verstandig met je data en privacy


✅  Eerlijke of zelfs geen belastingen betalen


✅  Inzetten op de opportuniteiten van een nieuwe wereld
Bouw een vrije(re) levensstijl

De snelweg naar vrijheid...

Al heel mijn leven ben ik met 'geld' bezig...

En 'Flag Theory' is de meest krachtige strategie geweest die ik zelf heb ervaren als het aankomt op financiële vrijheid.

 

Eens je de vruchten ervan plukt, is er geen weg terug!

Nog nooit heb ik zelf zoveel vrijheid, zingeving en persoonlijke ontwikkeling kunnen ervaren dan in de laatste 2 jaar na het opzetten van een internationale structuur en levensstijl. Ik heb mijn belastingen drastisch verlaagd, mijn inkomen is exponentieel gestegen, ik kan op beide oren slapen dat mijn vermogen goed geïnvesteerd en beschermd is én ik heb meer tijd dan ooit tevoren om mijn dagen door te brengen hoe ik die zelf wil en dat allemaal terwijl ik door meer dan 10 landen reisde... 

 

 

Ik wil jou helpen om deze transitie naar een nieuwe wereld te gebruiken als hefboom naar een vrijer en rijker leven waarin jij al je dromen kan verwezenlijken.

 

En hoewel ik geen fiscaal, juridisch of financieel expert ben, ben ik wel 'ervaringsdeskundige' die het allemaal voor zichzelf heeft opgezet en ondertussen honderden mensen heeft geholpen naar meer financiële vrijheid en locatie onafhankelijkheid. 

Één ding kan ik daaruit concluderen: internationalisatie is een compounding effect op elk aspect van vrijheid in je leven

Dit is één van de MEEST WAARDEVOLLE dingen die ik ooit zal weggeven voor €97...

 

Volgende keer gaat de prijs naar €197,-.

LANCERINGSPRIJS: Doe nu mee voor €97,-.

Dus, ik nodig je graag uit voor deze masterclass.

Momenteel voor €97,

Na lancering stijgt de prijs naar €197.

 

Hier een overzicht van een kleine greep uit al de zaken die ik ga bespreken:

 De 7 pijlers van 'Flag Theory': Krijg inzicht in de verschillende soorten 'vlaggetjes' die je wereldwijd kunt planten om meer financiële vrijheid en locatie onafhankelijkheid te bouwen. 

 

 Hoe een slimme 'Freedom Structure' vandaag je op 10 jaar tijd makkelijk miljonair kan maken. Ik toon je aan via een cijfervoorbeeld hoe 'Flag Theory' toepassen vandaag de dag dé allerbeste investering is die je momenteel kan maken. 


 Hoe je van torenhoge belastingen naar eerlijke of zelfs geen belastingen betalen kan evolueren. Laat een hoge en oneerlijke belastingdruk voorgoed achter je en gebruik een internationale fiscale structuur als snelweg naar het opbouwen van een groot vermogen dat voor je werkt i.p.v. andersom. 

 Welke de meest beloftevolle plekken zijn tijdens 'The Great Reset' en erna. Ontdek hoe het globale politieke en economische landschap drastisch aan het veranderen is en welke plekken daar interessante toevluchtsoorden zijn met veel groeipotentieel. 

 De exacte stappen die je moet zetten voor een verhuis naar het buitenland / internationale levensstijl. Ik deel met je de belangrijkste lessen die ik opdeed in de voorbije jaren. 

 Hoe je je vermogen internationaal kan spreiden en waar je op moet letten wanneer je de voordelen van deze strategie wil inzetten voor je eigen doelen en mogelijkheden. 

 Hoe ik een financieel vrije en internationale levensstijl creëerde in minder dan 12 maanden tijd door slim in te zetten op nieuwe technologie en globale shifts die kansen creëren voor de wakkere burger.

 Wat een 'Plan B' is en hoe je het zelf opzet, ook als je niet van plan bent om België of Nederland te verlaten is het verstandig internationalisatie in te gaan zetten om je eigen financiële vrijheid alsook bewegingsvrijheid in de toekomst te maximaliseren. 

Ja, ik wil vrijheid creëren!

Wat is inbegrepen?

 Dit krijg je als je deze masterclass aankoopt:

Online cursus (4u video)

In begrijpbare taal krijg je op een toegankelijke manier inzicht in de wat & hoe van 'Flag Theory' en internationalisatie en ontdek je hoe je ze concreet kan inzetten voor jouw specifieke situatie én doelen. Of je nu wil blijven, meer tijd in het buitenland wil doorbrengen, blijven of zelfs al vertrokken bent.

Bonus: Dossier Goud & Zilver

In dit bonusdossier ontdek je waarom goud & zilver essentieel zijn in het bouwen van financiële vrijheid vandaag de dag. Tevens leer je hoe en waar je juist goud & zilver kan aankopen en hoe je het het beste kan bewaren (zowel in binnen - en buitenland).

Bonus video: 'Flag Theory' Q&A

In deze bonus video beantwoord ik de meest gestelde vragen die ik de voorbije 2 jaar kreeg rond dit onderwerp.

 Inhoud van de cursus:

4 uur video. Dit is hoe de cursus is opgebouwd:

Module 1

Intro en basics rond wat Flag Theory en internationalisatie juist is en waarom het vandaag verstandig is deze in te zetten om meer vrijheid in je eigen leven te bouwen. 

Module 2

De 7 vlaggen. Ontdek hoe je financieel vrij en locatie onafhankelijk kan worden door het slim inzetten van 7 verschillende vlaggen doorheen de wereld. Van een offshore bedrijf tot een tweede paspoort en alles daartussen.

Module 3

Waar naartoe? In deze module onderzoeken we beloftevolle landen voor de vrijheidszoeker. We bekijken het geopolitieke & macro-economische plaatje in deze snel veranderende wereld én zoomen dieper in op concrete bestemmingen. 

Module 4

Plan B. Ontdek wat voor jouw specifieke situatie, mogelijkheden en wensen de meest bruikbare type vlaggen zijn. Van volledig vertrek tot NL/BE niet verlaten, je leert welke vlaggen jij specifiek kan inzetten in het creëren van een vrij(er) leven. 

Dossier Goud & Zilver

In dit bonusdossier ontdek je waarom investeren in goud & zilver essentieel zijn in een snel veranderende wereld en hoe je deze het beste kan aankopen én bewaren (zowel in binnen - en buitenland). 

Bonus Q&A sessie

In deze extra bonus-video beantwoord ik de meest gestelde vragen rond de topics van internationalisatie en 'Flag Theory'. Voor de aandachtige kijker hebben we in deze module nog een speciale verrassing in petto.  

Yes, dit wil ik weten!
JOUW MENTOR

I WALK THE TALK

Al sinds jongs af aan ben ik geïntrigeerd door hoe de wereld écht werkt en heb ik een fascinatie voor menselijk gedrag, geld, investeren, ondernemen en economie. Ik had al snel door dat niks is wat het lijkt en dat de massa onwetend vastzit in een systeem dat hen klein houdt.

Maar het was pas in begin 2021 met de komst van covid-19 en de daarbij horende maatregelen, dat ik ontdekte dat ik helemaal niet vrij was en nog steeds mijn geluk zocht in wat de maatschappij mij voorschotelde als succes.

Die ervaring was voor mij de start van het finaal breken met de matrix en de rat-race. En in 2022 legde ik mijn laatste puzzelstukje naar échte vrijheid.

Ik heb sindsdien de wereld rondgereisd en meerdere bedrijven opgestart in een zoektocht naar vrijheid.

Ondertussen leef ik een internationale en financieel vrije levensstijl en help ik anderen hetzelfde te doen.

Benjamin Van Doorslaer

 

VEEL GESTELDE VRAGEN.