Het framework om financieel vrij te worden in een snel veranderende wereld.

Wapen jezelf tegen de instorting van het huidige systeem en investeer als ‘early adopter’ in een nieuw & welvarend tijdperk.

⭐⭐⭐⭐⭐ (4,9/5 van 450+ members)

CLOSED. Zet je op de wachtlijst.

Intensieve online training

Met meer dan 100 video's en +10 uur aan beeldmateriaal maken we je een master in het inzetten op de grootste economische en maatschappelijke shift in de menselijke geschiedenis.

The Blueprint

Onder begeleiding van je coach ontwikkel je je eigen persoonlijke actieplan naar financiële vrijheid. The Blueprint zal je niet enkel financieel op weg zetten, maar ook helpen je dromen om te zetten in realiteit.

Hechte community

Samen met andere gemotiveerde freedom seekers zet jij je plan om in actie. Je krijgt exclusieve toegang tot live Q&A sessies, masterclasses, maandelijkse meetups en 24/7 toegang tot het MM-platform.

Wat kan jij bereiken met Money Matrix™?

 

De komende 5-10 jaar worden bepalend voor jouw (financiële) vrijheid als individu. Hoe sneller jij daar op inzet, hoe vrijer jij doorheen deze transitie zal worden.

💡 WIL JIJ OOK...

  • Ontsnappen uit een 9-5 bestaan tot aan je pensioen?
  • Alles leren over geld, investeren en hoe je te beschermen tegen inflatie?
  • Jezelf wapenen tegen de instorting van ons huidig economisch systeem?
  • Ontdekken hoe je als early adopter kan investeren in een nieuw tijdperk?
  • Leren wat Bitcoin en andere cryptocurrencies zijn en hoe erin te investeren?
  • Een 'Wealth Engine' bouwen zodat je vroegtijdig kan gaan rentenieren?
  • De geheimen van geld leren en ze toepassen zoals ook de allerrijksten doen?
  • Inzetten op geo-arbitrage voor maximale winst, bewegingsvrijheid en minimale belastingen?
CLOSED. Zet je op de wachtlijst.

De meest complete en actuele cursus voor financiële vrijheid.

100+ lessen en +10 uur aan video. Nergens anders vind je de manier waarop complexe thema's op een behapbare manier met elkaar verbonden worden om je tot grootse en 'life changing' inzichten te brengen. Je krijgt de garantie dat je zal begrijpen waarom je in slavernij leeft, waarom de wereld op een kantelpunt staat en, het allerbelangrijkste, hoe jij ontsnapt uit dat eerste en maximaal inzet op het tweede. 

Een actieplan op maat voor échte resultaten.

Informatie is 1 ding, maar hoe zet je dat nu om in werkelijkheid? Met onze 'Blueprint' maak je een concreet actieplan naar financiële vrijheid volledig op maat van je eigen persoonlijke situatie, doelen en dromen. Na opmaak weet je exact wat te doen de komende 12 maanden. Vervolgens ga je in onze community samen met anderen aan de slag om van je dromen een realiteit te maken.

De snelweg naar vrijheid is onze community.

In tijden van grote maatschappelijke verdeeldheid was het nog nooit zo belangrijk om deel uit te maken van een community met gemeenschappelijke doelen. De sterkte van je community zal in de toekomst een bepalende factor worden voor je succes. Door jezelf te omringen met gelijkgezinden die intens samenwerken om een financieel vrij leven te leiden geef je je eigen dromen de grootste slaagkans. Je krijgt 24/7 toegang tot het online platform en organiseren regelmatige meet-ups voor optimaal resultaat. 

Persoonlijke begeleiding tijdens je gehele traject.

Financiële vrijheid is een proces. Doorheen dat proces kan je beroep doen op je Financial Freedom Coach voor ondersteuning. Met live Q&A sessies, masterclasses, meetups en 24/7/365 support op het MM-platform, maximaliseer jij je kans op succes. Onze community wordt één van jouw belangrijkste investeringen naar financiële vrijheid.

Altijd op de hoogte op je eigen tempo.

Heb je soms wel eens het gevoel dat je het bos door de bomen niet meer kan zien als het aankomt op (financiële) informatie? We willen jou toegang te geven tot de belangrijkste informatie op jouw eigen tempo. Wil je dagelijks aan de slag, op wekelijkse basis of wil/kan je maar één keer per maand aandacht aan dit verhaal besteden? Ons platform is zo gebouwd dat jij op je eigen ritme steeds op de hoogte bent van de belangrijkste informatie en dit zonder een overdosis aan info. Wij

Een bibliotheek aan informatie.

Naast de basiscursus ben je je gehele jaar membership zoet met het verdiepen en verbreden van je kennis. Je krijgt toegang tot alle eerdere opnames van onze livecalls, alle eerdere masterclasses en alle tutorials die we creëerden voor onze community én die elke maand groeit (momenteel 40uur+ aan content!). Daarbij kan je ten alle tijden rekenen op ondersteuning van de coaches over de inhoud. Je kan dus 1 jaar lang werken aan je financiële vrijheid en daarbij grote sprongen maken. Bekijk hier de inhoud van onze Money Matrix Vault.

Module I.

Global Systems & Shifts

Hyperinflatie, geldontwaarding, CBDC’s, The Great Reset, quantitative easing, Universal Basic Income, fractioneel reserve bankieren, etc. In module I ontdek je hoe slechts een kleine groep de rest van de bevolking in zijn greep heeft via een oneerlijk financieel systeem. Daarnaast leer je hoe dit systeem op instorten staat en waarom het hoog tijd is om je hiervan los te maken.

Module II.

Geld

Geld vormt 1 van de belangrijkste bouwstenen van een succesvolle samenleving. We duiken niet alleen in de geschiedenis maar blikken ook vooruit in de toekomst. We ontleden de huidige frauduleuze vorm van geld en ontdekken het hoe, wat en waarom van ‘goed’ geld.  Dit vormt de basis om in latere modules ook te begrijpen waarom Bitcoin en cryptocurrencies zo belangrijk zullen worden.

Module III.

Investeren 101

Alles over investeren. De verschillende opties die er zijn en welke soort investeringen het beste bij jou als persoon en jouw eigen situatie passen. The do’s en the dont’s, markt psychologie, het opzetten van meerdere inkomstenstromen, het verschil tussen investeringen en ‘liabilities’ en je leert de basis voor jouw toekomstige ‘wealth engine’, jouw machine naar financiële vrijheid.

Module IV.

The Laws of Wealth

In deze module ontdek je de geheimen van geld en vooral hoe de allerrijksten geld voor zich laten werken i.p.v. andersom. Je leert een aantal regels/wetten die je kan toepassen om niet langer een slaaf van het financiële systeem te zijn. Je zal begrijpen wat je moet doen om niet langer voor geld te gaan werken maar met behulp van je ‘wealth engine’ een vermogen op te bouwen dat het zware werk voor jou doet.

Module V.

A New Era

In deze eye-opening module ontdek je hoe onze huidige samenleving gebouwd is op de netwerk beveiliging van natie staten, waarom dit systeem achterhaald is en ons als burgers armer maakt, hoe decentralized ledger technology voor het proces van creative destruction zorgt en hoe dit alles een compleet nieuwe wereld zal teweeg brengen. Na deze module wil je nooit meer terug naar het oude.

Module VI.

Bitcoin is hope

Je leert de prachtige taal van Bitcoin. Wat het is, hoe het werkt, maar vooral wat de belofte van Bitcoin inhoudt en hoe het onze wereld compleet kan veranderen. Een eerlijker systeem dat komaf maakt met de fraude en corruptie in het huidige fiat monetaire systeem. Van de uitvinding van Bitcoin en blockchain technologie tot een blik op een welvarende toekomst met ongeziene opportuniteiten.

Module VII.

Crypto Master

Na deze module mag je jezelf crypto master noemen. Daarna ontdek je alle verschillende mogelijkheden in deze fascinerende wereld, hoe & waar je ze koopt, de beste strategieën om erin te investeren en de veiligste manieren om ze te bewaren.  Je ontdekt waarom Bitcoin en andere cryptocurrencies, NFT's en the metaverse één van de grootste financiële opportuniteiten in de kortste tijdspanne ooit.

Module VIII.

Transitions

Waarom nog slachtoffer blijven van het huidige systeem wanneer je deel kan uitmaken en meebouwen aan het nieuwe? In deze module komt alles samen en leer je de perfecte strategie om de transitie naar het nieuwe tijdperk te maken: een nieuwe, eerlijkere wereld met heel wat opportuniteiten voor zij die weten wat & hoe.

Module IX.

The Blueprint

The Blueprint is de perfecte manier om alle opgedane kennis en inzichten om te zetten in een persoonlijk plan op maat voor de komende 12 maanden dat jou zal helpen naar een financieel vrij(er) leven. Persoonlijke ontwikkeling, the law of attraction en een financieel plan allemaal verweven in 1 grote oefening. 

Module X. Financial de-risking

Ontdek hoe je jezelf financieel kan wapenen tegen de woelige tijden die eraan komen. Je krijgt alle informatie en tools aangereikt om een structuur op te zetten die je vermogen kan beschermen en de toegang tot je geld en kapitaal zal maximaliseren, wat er ook mag gebeuren.

Module XI. Start 2 Crypto

Een hands-on gids om, eens gewapend met alle kennis, zelf effectief aan de slag te gaan met cryptocurrencies op een veilige en verantwoorde manier. Van aankopen en exchanges tot verkopen en wallets. In deze module leggen we een grote focus op veiligheid.

Module XII. To Vastgoed Or Not?

Is het nog wel een slim idee om in vastgoed te investeren? In deze module ontdek je een nieuwe manier om juist naar vastgoed te kijken. Je bent niet langer een slaaf van je hypotheek maar leert denken en handelen zoals vastgoedmiljonairs dat doen. 

Module XIII. Tutorials

Op basis van feedback van de community maken we regelmatig tutorials waar nodig. Van Top 10 cryptocurrencies tot leren staken op specifieke protocollen tot het opzetten van de juiste exchanges en wallets. Jij vraagt, wij draaien. Alles om je deep dive in dit nieuwe tijdperk zo vlot mogelijk te maken. 

Een uniek framework om je slaagkansen te maximaliseren.

Money Matrix is niet zomaar een online cursus. De 3 belangrijkste pijlers voor succes zijn gecombineerd in een uniek traject voor maximaal resultaat. Weten is één ding, maar met de juiste tools, begeleiding en een like minded omgeving word een (financieel) vrijer leven gaan leiden plots een stuk haalbaarder. 

 

De Money Matrix Hero's Journey.

In 5 fases naar een financieel vrij(er) leven.

 

Fase 1: Sleep/wake

 

De eerste stap richting (financiële) vrijheid is wakker worden aan het feit dat het financiële systeem tegen jou gebouwd is om de elite te verrijken. In deze fase prikken we samen door een aantal illusies, je neemt als het ware de ‘red pill’ zodat je je jezelf kan ontdoen van verkeerde overtuigingen en klaar bent om in volgende fase de juiste informatie rond geld, investeren en onze economie te ontvangen. Fase 1 speelt zich af gedurende de online training in modules 1 en 2.

 

Fase 2: Understand

 

In fase 2 ga je alle kennis opdoen rond geld en investeren en bouw je het fundament voor je financiële toekomst. 99% van de mensen snappen niet wat geld echt is en wat de effecten ervan op individuele empowerment en de samenleving zijn. Na fase 2 behoor je tot het zeer selecte groepje op deze aardbol die naar geld kijken zoals financieel vrije en welvarende mensen dat doen. Fase 2 doorloop je tijdens modules 3 en 4.

 

Fase 3: Envision

 

De wereld verandert in een ongezien tempo en een nieuw tijdperk staat voor de deur. Dankzij gedecentraliseerde technologie staan we voor de grootste financiële opportuniteit in de kortste tijdspanne ooit. Na de envision fase weet je exact wat eraan komt en hoe je daar op zal moeten inzetten. Dit is de fase waarin alle puzzelstukjes zullen vallen en door de meeste deelnemers als ‘mindblowing en/of eye opening’ wordt omgeschreven. Fase 3 zit verwerkt in modules 5 tot 8.  

 

Fase 4: Break free

 

Gewapend met alle kennis is het tijd om deze informatie ook om te zetten in actie. In fase 4 gaan we aan de slag met een eigen ontwikkeld actieplan: The Blueprint. Je zal niet enkel financiële vraagstukken moeten oplossen maar je zal ook ontdekken waar je nu echt naartoe wil met je leven, hoe je dat moet aanpakken en hoe het financiële plaatje daar perfect in past. Deze fase loopt gedurende een 4-tal weken na het afronden van je online training. 

 

Fase 5: Transcendence 

 

Transcendence staat voor verlichting. Het is de moment waarop je kennis en actie inzet om je dromen tot leven te doen komen. Daarvoor krijg je toegang tot een online platform, masterclasses en natuurlijk een hechte community van like-minded freedom seekers om je kans op slagen te maximaliseren. Deze fase heeft geen vaste einddatum. Ze loopt net zolang tot je voor jezelf een (financieel) vrij leven hebt gebouwd. 

Wie is Benjamin?

Benjamin heeft de voorbije 10 jaar meerdere bedrijven opgericht, waaronder Straf Vastgoed en OM List waarbij hij vooral als vastgoedmakelaar en handelaar actief was.

In 2017 kreeg hij de cryptobug te pakken en maakte begin 2021 de beslissing om full crypto te gaan. Sindsdien focused hij zich op het investeren in digitale assets als hefboom voor zijn eigen financiële vrijheid.

Hij deelt zijn kennis, ervaring en netwerk als Financial Freedom Coach en bouwt met Money Matrix een hechte community die succesvol kan navigeren door de grootste maatschappelijke shift ooit.

Je vindt Benjamin meestal niet ver van het strand, op zijn surfplank of on the road in de mobilhome waar hij sinds kort samen met zijn vriendin Evi de wereld mee rondtoert.

Kevin Dieltjens

“Simpelweg 'eye opening'. Duidelijk, begrijpbaar én compleet. Mijn blik op de toekomst is veranderd en ben gemotiveerd daarmee aan de slag gegaan.”

Luïs Van de Pontseele

"Wat ik in meerdere modules heb geleerd zou iedereen verplicht op de schoolbanken moeten krijgen."

Nadia B.

"Absolute aanrader! En één van de beste beslissingen van 2021. Door MM kijk ik anders naar het gehele gegeven van geld en hoe ik hier op kan inspelen."

Reeds 450+ members gingen je vooraf...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wacht niet te lang. Onze groepen zijn meestal binnen de 48u uitverkocht. 

Join onze community

Review - Nadia Bachgada

"Ik heb mij nooit echt verdiept in financiën de voorbije jaren gezien ik steeds toekwam, toch merkte ik vaker dat alles duurder werd. Op een gegeven moment ben ik Benjamin beginnen volgen en ik werd nieuwsgierig door zijn posts.

Na een interessante intake call, had hij me warm gemaakt om mee Money Matrix te volgen. Ik was vooral geïnteresseerd in mezelf bewapenen tegen de dalende koopkracht en wilde meer weten over cryptocurrencies. Ik moet hierbij toegeven dat dat een van de beste beslissingen van 2021 was.

Door Money Matrix kijk ik anders naar het gehele gegeven van geld en hoe ik hier best op kan inspelen. Benjamin geeft alles ook met hart en ziel en weet perfect waar hij aandacht aan moet besteden en hoe hij de complexe dingen zo simpel mogelijk brengt opdat zelfs leken (zoals ik) hem begrijpen. Hij staat steeds paraat voor vragen en doet elke keer iets met de input die we hem gaven. Bovendien zorgt Benjamin ook voor verbondenheid door calls met de groep te doen zodat iedereen elkaar, elkaars visie leert kennen en als groep elkaar te helpen. Absolute aanrader!"

Review - Joy Van Craen

"Tijdens deze speciale periode geraak je verward en onzeker over hoe je kapitaal te beschermen en laten groeien op een gezonde manier.

Deze opleiding was voor mij een echte “eye opener” en motivatie om mijn bestaande investeringen en wealth engine te herbekijken en een nieuwe boost te geven. Benjamin heeft me wakker gemaakt ivm de transitie waar we ons in bevinden en wat er allemaal op ons af zou komen. Zelf had ik angst en was ik sceptisch over investeren in Bitcoin en andere crypto maar nu begrijp ik de toekomstmogelijkheden hiervan en durf ik met vertrouwen een mooi deel van men kapitaal te investeren in deze nieuwe blockchain technologie. 

Iedereen die graag zijn geld aan het werk wilt zetten kan ik aanraden om eerst te investeren in deze cursus. De waarde die je hier krijgt haal je er exponentieel uit!"