De Money Matrix Vault

Een alsmaar groeiende bibliotheek om tijdens je membership je kennis blijvend te verdiepen en te verbreden met ondersteuning door de coaches voor al je vragen over de inhoud. Exclusief voor members.

Bekijk hieronder de inhoud.

Masterclasses

Onze maandelijkse masterclasses met externe experts.

DeFi - passief inkomen verdienen met crypto

Ontdek de fascinerende rabbit hole van Decentralized Finance en leer hoe je passief inkomen kan genereren met je cryptocurrencies. 

Investeren in vastgoed

Leer de ins & outs van het investeren in vastgoed en een patrimonium uit te bouwen. Inclusief een sneak peek in (de toekomst van) digitaal vastgoed. 

Low/0 tax structuur opzetten I & II

We gaan dieper in op hoe je best een internationale tax structuur opzet zodat je je belastingen kan minimaliseren of zelfs elimineren. 

Ondernemen & Mindset I & II

Verschillende succesvolle ondernemers delen hun ervaringen, inzichten, meest gemaakte fouten en beste tips op het gebied van ondernemen. 

Investeren/handelen in NFT's

De meest fascinerende nieuwe technologie onder de loep. Wat is het exact? Waarom is het belangrijk? En hoe kunnen wij als investeerders/traders juist op inzetten? 

Investeren in goud & zilver

Ontdek waarom goud & zilver doorheen duizenden jaren een veilige haven is geweest om je vermogen in te bewaren en zeker vandaag een essentieel onderdeel van je strategie moet uitmaken. 

Zelfvoorziening in energie/wonen

Zelfvoorziening zal de komende jaren een enorm voordeel blijken. In deze (technische) masterclass gaan we dieper in op hoe je dit voor jezelf kan opzetten. 

Internationaal investeren in vastgoed

Leer hoe investeren in vastgoed in het buitenland een belangrijk onderdeel is van je investeringsstrategie. Ontdek waar en hoe je de grootste opportuniteiten van deze moment kan vinden.  

Fiscale optimalisatie in België

Ondanks de enorm hoge belastingdruk in België ontdekken we in deze masterclass hoe je op het einde van de maand zoveel mogelijk geld over kan houden door slim gebruik te maken van het systeem in je eigen voordeel.

Brainwashing & cultureel marxisme

Welke technieken worden er gebruikt om de massa te sturen? En welke rol speelt 'cultureel marxisme' hierin? In deze masterclass ontdek je de vernufte systemen die de massa blind houden en hoe je jezelf er psychologisch van kan losmaken.

Crypto & Belastingen

In deze masterclass met een fiscaal advocaat ontdek je dat de fiscaliteit omtrent crypto al een stuk verder staat dan wat de meeste mensen denken. Ook ontdek je hoe je er voor zorgt dat je zelf met alle regeltjes in orde bent. 

Thuisonderwijs

In deze masterclass gegeven door onze eigen members ontdek je de ins & outs alsook de wetgeving rond thuisonderwijs en andere alternatieven op het klassieke schoolsysteem.

Tutorials

Praktische handleidingen op vraag van onze members.

Crypto kopen: exchanges

Een hands-on handleiding hoe en waar je cryptocurrencies veilig kan aankopen.

Binance Deep Dive

Een praktische gids om vlot aan de slag te gaan met de grootste crypto exchange die er is.

Crypto bewaren: exchanges en wallets

Leer hoe je zo veilig mogelijk je cryptocurrencies kan bewaren op zowel exchanges als via verschillende types wallets. 

Blockchain en valideren: technische deep dive

Ontdek op een toegankelijke manier de technische werking achter de blockchain technologie 

Veiligheid in crypto

Crypto is een ongereguleerde markt en daardoor is het essentieel dat je leert jezelf te beschermen om op een veilige en verantwoorde manier hiermee aan de slag te gaan. 

Top 12 Cryptocurrencies I & II

We bespreken in detail de 12 grootste cryptocurrencies. Wat ze zijn, wat ze doen en in welke categorie ze binnen crypto thuishoren. 

NFT's 101

Een praktische gids rond NFT's. Wat ze zijn, waarom ze belangrijk zijn en hoe je ermee praktisch aan de slag kan gaan. 

Avalanche (AVAX) staking

In deze tutorial leer je hoe je kan staken op het Avalanche protocol. 

Sandbox tutorial

In deze walkthrough nemen we je mee op een demo doorheen één van de grootste metaverse van het moment. 

Metaverse 101

Een praktische handleiding waarin je alles ontdekt over the metaverse en waarom dit zo'n enorm grote opportuniteit is. 

Anchor Protocol staking

In deze tutorial leer je hoe je kan staken op het Anchor protocol. 

Alpha

In onze Alpha livecalls geven we steeds een update over de crypto markt, delen we onze favoriete projecten en bespreken we uitgebreid actuele themas.  

Investeren in Guilds

Leer waarom guilds één van de grootste opportuniteiten in blockchaingaming zijn en hoe je er zelf kan op inzetten. 

'Smart Money' in crypto

Slecht een klein deel van de traders in cryptocurrencies maakt effectief winst. Duik mee in de wereld van 'smart money' en krijg een uitzonderlijke blik in hoe financiële markten écht werken. 

2022 Crypto vooruitzichten en verwachtingen

Wat is er gebeurd in 2021 op de cryptomarkt en wat mogen we verwachten in 2022? Een realistische blik op de cryptomarkt in deze Alpha livecall. 

Stablecoins

We gaan dieper in op stablecoins, waarom ze belangrijk zijn, welke de meest gebruikte protocollen zijn en hoe jij er zelf ook mee aan de slag kan. 

Privacy, klimaat & crypto

Is er wel een klimaat probleem? En wat zal er de komende jaren gebeuren met onze privacy en de regulering op crypto? En op welke manier hangen deze 3 nauw samen? Een boeiend gesprek over een aantal gevoelige onderwerpen. 

Upcoming

Bekijk hier een deel van onze opkomende masterclasses, tutorials en livecalls (onbevestigd).

Privacy

Verwacht Q2 2023

Verhuis naar het buitenland en internationale structuur opzetten

Verwacht Q2 2023

Soeverein worden

Verwacht Q2 2023