Weg uit de EU?

Oct 24, 2023

Onze verhuis naar Panama is sinds gisteren officieel. 


We zijn hier achter de schermen al een aantal maanden mee bezig, maar tijdens ons bezoek hier in Panama City, mochten we na 5 dagen en 2 bezoeken aan de immigratiedienst onze nieuwe IDs al in ontvangst nemen. 

Als jullie mij al een tijdje volgen weten jullie dat ik geen goed oog heb op alles wat er in Europa aan het gebeuren is. Het was voor mij dan ook essentieel om mijn financiële toekomst en bewegingsvrijheid veilig te stellen door vlagjes te gaan planten buiten de EU.

Gisteren was daarom dus een erg symbolisch moment voor ons, want we hebben gedurende 3 jaar de wereld rondgereisd om tot dit moment te komen.

Waarom Panama? Bij een volgende gelegenheid zal ik hier dieper op ingaan maar kort samengevat: het is voor ons persoonlijk de ideale mix tussen vrijheid en beschaving en dat op een plek weg van de gevaren die loeren in het Westen. 

Vandaag deel ik graag met jullie de podcastaflevering 'Weg uit EU' van Hete Hangijzers waar ik recent te gast was. Hierin ontdek je waarom ik geloof dat diversifiëren buiten Europa essentieel is om in de toekomst je kans op een vrij te leven te maximaliseren en hoe je dat dan kan doen.

Beluister de aflevering hier.

Filip Van Houte (de man achter de Hete Hangijzers podcast) levert trouwens erg sterk werk met zijn maatschappij kritische afleveringen, hoognodig in deze tijden. Je doet hem maar ook de rest van BE en NL er een groot plezier mee door je te abonneren op zijn kanaal en deze afleveringen te verspreiden in je eigen netwerk. 

Talk soon,

Benjamin 

 


 

Lees ook:

 

Financiële vrijheid in je inbox!

Een ineenstortend economisch systeem, de transitie naar een nieuw tijdperk met ongeziene opportuniteiten. Volg de grootste shift in de menselijke geschiedenis ooit van dichtbij via mijn nieuwsbrief.  

Jouw data is veilig bij ons.